KORONA BROJKE U PARAĆINU: Danas 27 hospitalizovanih, još četiri osobe pozitivne na COVID 19

Z. Rašić

20. 05. 2021. u 18:35

UKUPNO 44 pregleda u protekla 24 sata, jedan otpust izlečenog pacijenta sa kovid-odeljenja a bez novog prijema, te 27 bolesnika na hospitalnom lečenju, od kojih je troje na neinvazivnoj ventilaciji, današnje su kovid-brojke bolnice u Paraćinu.

КОРОНА БРОЈКЕ У ПАРАЋИНУ: Данас 27 хоспитализованих,  још четири особе позитивне на COVID 19

Foto: Z. Rašić

U kovid-ambulanti te ustanove povećava se broj kontrolnih pregleda a smanjuju prvi, što je dobar znak i pokazuje da epidemija jenjava, kao i podatak da je sa odeljenja više otpusta nego prijema. Međutim, broj hospitalizovanih kovid-pacijenata već duže se održava na nivou između 25 i 30 i te brojke nisu tako drastično smanjene u odnosu na veće bolnice, recimo, u Kraljevu i Kruševcu, koje imaju sada manje hospitalizovanih nego Paraćin, izrazio je danas svoju opreznost kad su brojke u pitanju direktor bolnice u gradu na Crnici, dr Saša Bacić, a preneo opštinski sajt.

 A da epidemija ipak jenjava, vidi se i iz podataka Doma zdravlja. Prema brojkama za utorak, 18. maj, bilo je samo 13 prvih pregleda, a od 38 urađenih antigenskih testova samo dva su imala pozitivan nalaz, kao i još dva sa PCR testiranja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom