ZA MANJE OD PET MINUTA DO ŽELJENE RADIONICE: Anketiranje mladih od 15 do 30 godina u Kruševcu

S. B.

20. 05. 2021. u 17:24

KANCELARIJA za mlade grada Kruševca kreirala je upitnik namenjen mladima od 15 do 30 godina sa ciljem da mladi odaberu radionice koje smatraju najzanimljivijim i najkorisnijim. U upitniku je navedeno 27 radionica, uz mogućnost da se dodaju i nove ideje za potencijalan radioničarski rad.

ЗА МАЊЕ ОД ПЕТ МИНУТА ДО ЖЕЉЕНЕ РАДИОНИЦЕ: Анкетирање младих од 15 до 30 година у Крушевцу

FOTO: S.B.

Od rezultata ankete i epidemiološke situacije zavisi da li će se radionice organizovati u Klubu za mlade ili putem onlajn platformi.

Za popunjavanje upitnika http://tiny.cc/kzmupitnik2021 potrebno je manje od pet minuta uz bilo koji uređaj (pametni telefon, tablet, računar, laptop).

Anketiranje mladih onlajn-upitnikom ideja je Saveta za mlade ,koji je formiran 7.aprila. Zadaci Saveta i podrazumevaju ispitivanje potreba mladih grada Kruševca, promocija rada i aktivnosti Kancelarije za mlade, konkursa i projekata kroz Lokalni akcioni plan za mlade grada Kruševca,kao i podsticanje saradnje i umrežavanja udruženja mladih i udruženja građana koja se bave mladima i lokalne samouprave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

PLAN KAPITALNIH INVESTICIJA U ČAČKU   Novi kredit od 816 miliona