UKIDA SE NOĆNA SMENA: Od danas u Kovid centru na Novom Naselju u Novom Sadu

J.S.

17. 05. 2021. u 12:48

ZBOG trenutne povoljne epidemiološke situacije u Novom Sadu i sve manjeg broja novoobolelih kojima je, bez problema, moguće pružiti zdravstvenu pomoć u toku dana, Dom zdravlja „Novi Sad“ od danas, 17. maja ukida noćni rad u Kovid centru na Novom naselju. Radno vreme Kovid centra ubuduće biće od sedam do 22 sata.

УКИДА СЕ НОЋНА СМЕНА: Од данас у Ковид центру на Новом Насељу у Новом Саду

Foto N. Karlić

- Podsećamo, mi smo ustanova u kojoj je Kovid centar od pokretanja 4.11.2020. godine radio bez prekida 24 sata. U slučaju da se epidemiološka situacija pogorša i da zahteva angažman većeg broja lekarskih timova, mi ćemo se prilagoditi i adekvatno reagovati.-poručuju iz Doma zdravlja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar