DNEVNO SE 150 LJUDI VAKCINIŠE BEZ POZIVA: Obe doze vakcine primila petina Subotičana

J.L.

07. 05. 2021. u 16:18

U SUBOTICI je do sada je podeljeno ukupno 60.000 doza neke od četiri vakcine, a ukupno je revakcinisano 27.000 građana, što čini 21 odsto punoletnih građana.

ДНЕВНО СЕ 150 ЉУДИ ВАКЦИНИШЕ БЕЗ ПОЗИВА: Обе дозе вакцине примила петина Суботичана

Foto: Z. Gligorijević

Do kraja nedelje u planu je revakcinacija građana "Fajzer-Biontek" vakcinom, koja će se pretežno odvijati u prepodnevnim časovima, zbog čega će centralni punkt u Novoj opštini biti potpuno rasterećen u popodnevnim časovima za one koji žele da se vakcinišu bez prethodnog zakazivanja.  Svaki dan se javi oko 150 Subotičana koji žele da se vakcinišu bez poziva i to najviše "Sinofarm" ili "Fajzer-Biontek" vakcinom, a na raspolaganju su još i "Sputnjik 5" i "AstraZeneka".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!