DECENIJA USPEŠNOG RADA: Jubilej Fakulteta za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji

G. ĆIROVIĆ

27. 04. 2021. u 11:41

UZ primenu svih epidemioloških mera i prigodnu svečanost, kao i dodelom diploma novoj generaciji studenata koji su završili osnovne i master studije, Fakultet za hotelijerstvo i turizam (HIT) u Vrnjačkoj Banji obeležio je svoj dan i uspešnu deceniju postojanja.

ДЕЦЕНИЈА УСПЕШНОГ РАДА: Јубилеј Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи

Foto:Fakultet za HIT

Ovom prilikom uručena su i priznanja istaknutim studentima i profesorima jedinog državnog fakulteta za hotelijerstvo i turizam u Srbiji, a osim domaćina, dekana fakulteta prof. dr Draga Cvijanovića i prodekana za nastavu, prof. dr Marije Kostić, svečanosti su prisustvovali i predsednik opštine Vrnjačka Banja, Boban Đurović sa saradnicima i prorektor Univerziteta u Kragujevcu prof. dr Dragan Đurčić.

Foto:Fakultet za HIT

- Pravu proslavu, ako to dozvoli epidemiološka situacija, imaćemo početkom juna, kada ćemo u prisustvu visokih zvanica iz resornih Ministarstva i Vlade Srbije i nadam se predsednika Aleksandra Vučića, položiti kamen temeljac za novu zgradu nastavno-praktičnog centra – kaže prof. dr Drago Cvijanović, dekan fakulteta. - Taj projektat čija se vrednost procenjuje na oko pet miliona evra finasiraće Vlada Srbije uz podršku ovdašnje lokalne samouprave.

Fakultet za hotelijerstvo i turizam trenutno školuje oko 900 studenata, a tokom minulih deset godina iznedrio je generacije stručnjaka koji su danas veoma uspešni u svom poslu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)