VEĆ godinama Subotičani plaćaju možda i najskuplju vodu u zemlji, ali poslednji, martovski, račun je kod mnogih građana prelio čašu. Ne samo što je cena vode viša, zbog najavljenog poskupljenja, već je mnogima očitano mnogo više kubika nego što je potrošeno.

Komentari (4)

Tonil

24.04.2021. 12:09

Ključna rečenica u tekstu: ,,U "Vodvodu" su nam rekli da oni ne očitavaju vodu, već to uslužno radi druga firma i da ništa ne mogu....,, ZNAČI, čist NE profesionalizam u poslu. Ko je angažovao i sklopijo Ugovor sa "OZ Mladost" iz Sombora ako nije ,,Vodovod,,!?! Vodovod angažuje drugo lice da im ,,USLUŽNO,, vrši uslugu očitavanja vodomera i prirodno je da se greške dešavaju ali ,,Vodovod,, ne radi ispravke pogrešno izdatih racuna (valjda i to ne znaju??)...i tako, NE ZNANJE i PREBACIVANJE PROBLEMA NA DRUGE A NA ,,RAČUN,, I PO NOVČANIKU GRADJANA.

veselnik

24.04.2021. 19:51

"za tu namenu tokom prošle godine plaćeno skoro 15 miliona dinara"... a koliko bi kostale plate za radnike JKP da se ocitavanje vrsi u firmi? Ista prica u svim gradovima, placaju se firme za ocitavanje, da bi se podelila zarada! A i kod drugih JP, EDB npr.

Bgd

26.04.2021. 11:42

To se dešava i u Beogradu, obično negde krajem godine kada im trebaju pare da pokriju gubitke. Da u kući imam olimpijski bazen ne bih toliko vode potrošio.