APEL ZAPOSLENIMA DA SE VAKCINIŠU: Direktor kompanije "Leoni Srbija" posetio punkt u kraljevačkoj novoj Hali sportova

G. ĆIROVIĆ

10. 04. 2021. u 06:35

PRIVILEGIJA je to što u Srbiji ima dovoljno vakcina dostupnih građanima, koji čak mogu da biraju i koju će da prime.

АПЕЛ ЗАПОСЛЕНИМА  ДА СЕ ВАКЦИНИШУ: Директор компаније Леони Србија посетио пункт у краљевачкој новој Хали спортова

Foto G. Šljivić

Odradili ste odličan posao za svoje građane što, nažalost, nije slučaj u ostalim zemljama, a mi smo kao društveno odgovorna kompanija pokrenuli inicijativu za vakcinisanje među ukupno 12.630 zaposlenih u svojim proizvodnim jedinicama u Kraljevu, Nišu, Prokuplju i Malošištu - istakao je Pjerluiđi Gione, generalni direktor kompanije "Leoni Srbija" koji je sa gradonačelnikom Kraljeva dr Predragom Terzićem posetio vakcinalni punkt u novoj Hali sportova.

 Direktro Gione i gradonačelnik dr Terzić sa Kraljevčanima, Foto G. Šljivić

- Tokom minulih desetak dana, u sklopu ove akcije, prvu dozu je primilo oko 200 naših radnika u Kraljevu, pa želim da i ostale motivišem da to učine, da se vakcinišu i oni, i članovi njihovih porodica - poručio je Gione.

BRAVO

NAJAVLjUJUĆI da će u sklopu ovdašnje fabrike "Leoni" uskoro biti otvorena i savremena ambulanta za potrebe zaposlenih, ali i okolnog stanovništva, direktorka kraljevačkog Doma zdravlja dr Mirjana Krčevinac kaže da je akcija vakcinisanja građana bez prethodnog zakazivanja više nego uspešna.

Gradonačelnik dr Terzić, uz napomenu da su žitelji Kraljeva dosad dobrim odzivom pokazali veliku odgovornost, podseća na to da "Leoni" u Kraljevu zapošljava najviše radnika, pa je dragoceno što su omogućili organizovanu vakcinaciju svojih zaposlenih.

- Opremili smo vakcinalne punktove i u 14 seoskih ambulanti. Dobro smo organizovani, imamo dovoljn broj vakcina i za Kraljevčane, i za sve one koji ovde rade, poput turskih državljana u "Evrotaju"  - zaključio je dr Predrag Terzić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri