STUDENTI PRAVE ORGANSKU HRANU: Prijavljivanje timova do kraja aprila

B.B.

08. 04. 2021. u 15:52

UDRUŽENjE prehrambenih tehnologa Srbije organizuje takmičenje studentskih timova u kreiranju eko inovativnih prehrambenih proizvoda pod nazivom "Ekotreofelija Srbija 2012.", koje će biti održano 25. juna u Naučno-tehnološkom parku na Zvezdari. Prijave se primaju do kraja aprila, a potupna dokumentacija dostavlja do 31. maja.

СТУДЕНТИ ПРАВЕ ОРГАНСКУ ХРАНУ: Пријављивање тимова до краја априла

Foto K.Mihajlović

Cilj nadmetanja je promivisanje studentske kreativnosti, stvaranje novih ekoinovativnih proizvoda i njihov plasaman na nacionalnom i međunarodnom tržištu. Propisani kriterijumi su da je proizvod namenjen ishrani ljudi, da je speman za maloprodaju ili distribuciju restoranima, da je inovativan u pogledu idejnog rešenja, tehnologije ili pakovanja. U pripremi mora biti ekološki pristup, koji se može odnositi na to da je sirovina  od koje se pravi organskog porekla, da je ambalaža reciklirana...

Studenstki timovi mogu imati najmanje dva, a najviše deset članova. pobednik nacionalnog takmičenja predtavljaće našu zemlju na evropskoj smotri najboljih timova, koja se održava u Kelnu, u okviru jednog od najvljćih svetskih sajmova prehrambene industrije ANUGA.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)