CRNI DAN U NOVOM PAZARU: Petoro kovid pacijenata preminulo

N. Kočović

20. 03. 2021. u 11:20

NA bolničkom lečenju nalazi se 175 pacijenata, sedmoro kritično.

ЦРНИ ДАН У НОВОМ ПАЗАРУ: Петоро ковид пацијената преминуло

Foto N. Kočović

U Opštoj bolnici u Novom Pazaru, regionalnom kovid centru, u poslednja 24 sata preminulo je petoro kovid pacijenata, što je najviše u poslednjih nekoliko meseci.

Bitku sa kovidom izgubila su po dva pacijenta iz Novog Pazara i Sjenice, kao i jedan iz Tutina.

Tokom prethodnog dana hospitalizovano je 26 osoba, većina je iz Novog Pazara (16), šestoro je iz Sjenice, troje iz Raške, a jedno iz Tutina.

Trenutno je na lečenju u Opštoj bolnici i Specijalnoj bolnici Novopazarska Banja 175 pacijenata, od kojih je sedmoro na respiratorima, a četvoro na kiseoničkoj potpori.

Od poslednjeg preseka kući je otpušteno 27 pacijenata.

Nastavljen je i trend velikog broja pregleda u Kovid ambulanti Doma zdravlja gde je za 24 sata pregledano 235 osoba, od kojih se njih 96 prvi put javilo lekarima za pomoć.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!