OVE GODINE BEZ POLJUBACA: Odložena tradicionalna manifestacija na Dan zaljubljenih u Vrnjačkoj Banji

G.Ćirović

12. 02. 2021. u 12:48

ZBOG epidemije virusom korona, tradicionalna, 13. po redu manifestacija „Poljubi me“ na znamenitom mostu ljubavi u centralnom vrnjačkom parku ove godine neće biti održana.

ОВЕ ГОДИНЕ БЕЗ ПОЉУБАЦА: Одложена традиционална манифестација на Дан заљубљених у Врњачкој Бањи

Foto: G. Šljivić

 - Najvažnije je da sačuvamo zdravlje i učesnika i posetilaca zato smo odlučili da manifestacija ne bude održana. Nadam se da će potencijalni učesnici do naredne godine napuniti baterije i oboriti trenutni rekord u dužini poljupca – kaže Goran Karavesović iz Turističke organizacije Vrnjačke Banje.

Foto: G. Šljivić

Ovo jedinstveno takmičenje zaljubljenih parova u ljubljenju do sada se 12 puta održalo u prestonici srpskog kontinentalnog turizma na sam Dan zaljubljenih kojeg pravoslavci slave kao Svetog Trifuna, a katolici kao Svetog Valentina. A rekord u dužini pooljupca prošle godine postavili su četvorostruki pobednici Irena i Đorđe Božić iz Kruševca koji su se „filmski“ ljubili čak 112 minuta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu