RASTE BROJ NOVOZARAŽENIH: U Kraljevu registrovano 55 novih slučajeva infekcije kovidom

G.Ć.

09. 02. 2021. u 15:59

PREMA podacima iz ovdašnjeg Zavoda za javno zdravlje, od ukupno 275 testiranih uzoraka brisa sa teritorije Kraljeva - 78 PCR i 197 antigen metodom, na kovid-19 pozitivno je 55, deset više nego prethodnog dana.

РАСТЕ БРОЈ НОВОЗАРАЖЕНИХ: У Краљеву регистровано 55 нових случајева инфекције ковидом

Foto: G.Šljivić

U kraljevačkom kraju je od izbijanja epidemije u martu prošle godine ukupno registrovano 11.482 slučaja infekcije, dok je čak 10.026 zvanično potvrđeno od 16. oktobra u trećem naletu virusa.


Kako je saopšteno, četvrti dan za redom nije bilo preminulih kovid pacijenata sa teritorije grada na Ibru, tako da je broj Kraljevčana koji su do sada izgubili bitku protiv ovog virusa i dalje 184.

U kraljevačkoj bolnici na lečenju je 41 kovid pacijent. Na intenzivnoj nezi je zbrinuto petoro pacijenata, od kojih je dvoje na respiratoru, a troje na neinvazivnoj ventilaciji. Tokom minulih 24 sata, kako je saopšteno, u ovoj ustanovi preminuo je jedan kovid pacijent, sedmoro je novoprimljenih, a 11 otpušteno sa bolničkog lečenja. U navedenom periodu u Kovid ambulanti ukupno je obavljeno 73 pregleda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)