POČELA MASOVNA VAKCINACIJA U SMEDEREVU: Danas prima vakcinu 217 osoba starosne dobi preko 75 godina

J.I.

20. 01. 2021. u 13:50

U SMEDEREVU je počela masovna imunizacija protiv kovida-19. Za sada, pristiglo je 1080 vakcina kineskog proizvođača Sinofarm.

ПОЧЕЛА МАСОВНА ВАКЦИНАЦИЈА У СМЕДЕРЕВУ: Данас прима вакцину 217 особа старосне доби преко 75 година

Foto: Nenad Živanović

Vakcinaciju sprovodi šest timova Doma zdravlja Smederevo na vakcinalnom punktu u Centru za kulturu.

U prvoj grupi, Ministarstvo zdravlja Republike Srbije, dostavilo je spisak 217 osoba koje su se za vakcinaciju prijavile preko portala E- uprava. Reč je o osobama starosne dobi preko 75 godina koje će danas primiti vakcinu.

- U Smederevu je trenutno dostupna vakcina kineskog proizvođača ''Sinofarm'', a očekujemo da narednih dana u naš Grad stignu i vakcine ostalih proizvođača, Apelujem na sve naše sugrađane da se u što većem broju prijave za vakcinaciju, izjavio je gradonačelnik Smedereva, Jovan Beč.

Građani koji su zainteresovani da se prijave za vakcinaciju, pored portala E uprave to mogu učiniti i preko kol-centra Doma zdravlja Smederevo, a vakcinaciju je moguće obaviti i bez prethodne prijave uz ličnu dokumentaciju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NEMAMO MI TAMO ŠTA DA TRAŽIMO: Poznata pevačica pozvala na POVLAČENJE Srbije sa Evrovizije