SNEŽNA LEPOTA U PARAĆINU: Samo dvoje mališana večeras na glavnom trgu (FOTO)

Z.R.

10. 01. 2021. u 19:50

POSLE jednodnevnog premišljanja hoće li jače zavejati ili ne, rojevi pahulja večeras daruju gradu na Crnici pravu januarsku, snežnu lepotu, ali je malo Paraćinaca koji su odlučili da prošetaju i u snegu uživaju.

СНЕЖНА ЛЕПОТА У ПАРАЋИНУ: Само двоје малишана вечерас на главном тргу (ФОТО)

Foto: Z.Rašić

Uprkos tome što grad deluje bajkovito nestvarno, na glavnom gradskom trgu, kraj fontane sa novogodišnjom jelkom, zatekli smo samo jedan mlađi bračni par sa dvoje mališana.

Foto: Z.Rašić

 

Dok se stariji vozikao na trotinetu, dvogodišnjak je veselelo trčkarao pa tek formiranom, belom prekrivaču.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MEMORIJALNI ODBOJKAŠKI TURNIR: Sećanje na Vlasotinčanina Dušana Krstića