GRADSKO VEĆE U KRAGUJEVCU: Javna rasprava o Programu razvoja

M.L.

09. 11. 2020. u 18:33

ODLUKOM Gradskog veća u Kragujevcu, nacrt Programa lokalnog ekonomskog razvoja grada od 2021. - 2023. godine, upućuje se na javnu raspravu u periodu od 9. do 16. novembra.

ГРАДСКО ВЕЋЕ У КРАГУЈЕВЦУ: Јавна расправа о Програму развоја

Kragujevac / Arhiva

Kako je saopšteno iz gradske uprave, cilj Programa lokalnog ekonomskog razvoja je da se omogući dalji razvoj privrede, nove investicije, posebno za period nakon vanrednog stanja zbog pandemije koronavirusa.

Gradska uprava poziva sve organizacije i pojednice da uzmu učešće u raspravi na ovu temu,kao i da dostave svoje predloge.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!