POČETNA CENA 27 MILIONA Na prodaju imovina “Zavarivača” u stečaju

D. Ristić

13. 10. 2020. u 14:27

VRANjSKA firma “Zavarivač” u stečaju ponudila je na prodaju imovinu po ukupnoj početnoj ceni većoj od 27 miliona dinara.

ПОЧЕТНА ЦЕНА 27 МИЛИОНА На продају имовина “Заваривача” у стечају

Foto: D.R.

Za 15,3 miliona dinara nudi se četvorosobni stan u Brankovoj ulici u Beogradu površine 142 m2. Takođe, na prodaju je i poslovni prostor u Boru, površine 143 m2 koji se nudi za 3,6 miliona dinara, kao i poslovni prostor u Nišu od 152 m2 sa prostorijama u podrumu, po početnoj ceni od 8,7 miliona dinara.


Nekada renomirano i profitabilno preduzeće, vranjski "Zavarivač" je tokom devedesetih počeo da zapada u finsnijsku dubiozu. Pre tri godine proglašen je stečaj preduzeća usled izgubljenih poslova i nagomilanih dugova od oko dve milijarde dinara, od čega država na ime poreza potražuje više od 750 miliona.

Javno nadmetanje za imovinu “Zavarivača” zakazano je za 10. novembar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost