BEZ NOVOOBOLELIH OD KORONE U SVILAJNCU

Z. G.

03. 09. 2020. u 14:31

OD početka epidemije COVID 19, koja je proglašena 16. marta, do juče na teritoriji Opštine Svilajnac registrovan je 101 pacijent pozitivan na COVID.

БЕЗ НОВООБОЛЕЛИХ ОД КОРОНЕ У СВИЛАЈНЦУ

Foto: D. Pozderović

Izlečen je 91 oboleli, a 7 je preminulih, saznaju „Novosti“ u Domu zdravlja u Svilajncu.

Od početka novog talasa epidemije, 27. juna, do juče registrovana su 64 novoobolela, nema pacijenata na bolničkom lečenju, dva su u kućnoj izolaciji, izlečeno je 57, a preminulo je 5 osoba.

U prijemno-trijažnoj ambulanti juče je pregledano 17 pacijenata.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PREŠEVO U NEDELJU BEZ STRUJE: Planirani radovi na elektroenergetskim objektima