BIOSKOP U LOZNICI OTVARA VRATA: Posetioci moraju da poštuju epidemiološke mere

V. M.

03. 09. 2020. u 09:25

POSLE šestomesečne pauze, uzrokovane epidemijom korona virusa bioskop Centra za kulturu „Vuk Karadžić“ ponovo će otvoriti vrata posetiocima 8. septembra, koji će zauzimati svako drugo sedište u svakom drugom redu izuzev parova i porodica koje će moći da sede zajedno.

БИОСКОП У ЛОЗНИЦИ ОТВАРА ВРАТА: Посетиоци морају да поштују епидемиолошке мере

Foto: V.M.

Posetioci su obavezni da nose maske i poštuju sve epidemiološke mere. Prvi na projekciji biće film „Neverovatna priča o džinovskoj kruški“, u režiji Ameli Nezbi Fik, Jirgen Lerdmo i Ajnstajn Lipski.


-U Solbiju život mirno protiče sve dok Mičo i Sebastijan ne pronađu poruku u boci pored luke. Boca je od nestalog gradonačelnika Solbija sa porukom da se nalazi na misterioznom ostrvu i da je pronašao nešto važno -otkivaju o filmu u CK „Vuk Karadžić“.

- Mičo i Sebastijan se moraju otisnuti na veliko putovanje da pomognu u spasvanju gradonačelnika i vrate ga kući, usput otkrivaju nešto što će doneti veliku radost gradu Solbiju.

Posle ove, sledi projekcija filma „Greh“, čiji je reditelj Andrej Končalovski.
To je, zapravo, priča o životu renesanskog vajara Mikelanđela Buonarotija. Savremenici ga smatraju genijem, dok on živi u siromaštvu, iscrpljen borbom da završi radove na svodu Sikstinske kapele. Nakon smrti pape Julijusa II, njegovog zaštitnika i poglavara plemićke porodice Dela Rovera, Mikelanđelo postaje opsednut pronalaskom najkvalitetnijeg mermera kako bi dovršio papinu grobnicu. Odanost umetnika biva upitna, kada je za papu postavljen Lav X iz suparničke porodice Mediči, koji mu nudi unosnu novu porudžbinu – fasadu bazilike San Lorenco.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove