PREMINUO PACIJENT IZ KRUŠEVCA: Smanjuje se broj potvrđenih u Rasinskom okrugu

S.BABOVIĆ

26. 08. 2020. u 20:54

IAKO se već danima broj zvanično novopotvrđenih slučajeva korona-virusa u Rasinskom okrugu smanjuje, jedan pacijent iz Kruševca je preminuo i to je 50.-i smrtni slučaj u okrugu koji se od početka epidemije dovodi u vezu sa KOVID-infekcijom.

ПРЕМИНУО ПАЦИЈЕНТ ИЗ КРУШЕВЦА: Смањује се број потврђених у Расинском округу

Foto: S.BABOVIĆ

Zabeležena su i dva novoobolela lica iz Kruševca,dok je jedan potvrđen slučaj iz Varvarina.

Na teritoriji okruga do sada je potvrđeno 1.434 slučajeva oboljevanja, od čega najviše u Kruševcu-868. U Aleksandrovcu je zabeleženo 257 jedinstvenih pozitivnih nalaza, u Brusu-113, Trsteniku-80, dok je najmanje potvrđenih slučajeva registrovano u Varvarinu-63,donosno u Ćićevcu, gde je 10 slučajeva manje.

Foto: S.BABOVIĆ

U kovid ambulanti se beleži oko 20 prvih zdravstvenih pregleda. Nešto više lica,oko 30, javi se radi komercijalnog testiranja na dnevnom nivou i ono je, kako je predočeno u Domu zdravlja od prošle nedelje moguće u krugu ambulante “14.oktobar”, ali u posebnom montažnom objektu.

Trend manjeg broja novopotrvđenih ili sumnjivih slučajeva vidi se i u bolnici, budući da je na Infektivnom odeljenju Opšte bolnice Kruševca trenutno hospitalizovano 14 lica.

Ukupno se 1.227 pacijenata smatra izlečenim. Pod zdravstvenim nadzorom je 4.145 lica iz okruga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PREVAZIŠLI SU SVE(T): Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima - rešila da kazni samu sebe