REKA KRIJE TAJNU I TELO: Policija još traga za Željkom Stankovićem iz Ćuprije

Z. RAŠIĆ

21. 07. 2020. u 07:00

РЕКА КРИЈЕ ТАЈНУ И ТЕЛО: Полиција још трага за Жељком Станковићем из Ћуприје

Foto: Novosti

POLICIJA još traga za radnikom "Ravanice" iz Ćuprije Željkom Stankovićem (31), koji je 4. jula u popodnevnim satima ušao u Veliku Moravu da se osveži i više nije izašao na obalu.

Događaj je prijavio njegov drug A. M., koji je sa njim bio na reci, ali telo nesrećnog mladića do danas nije pronađeno. Željkovi roditelji Radmila i Novica se još nadaju čudu, očekujući da je njihov jedinac živ i da će se odnekud pojaviti. Već dve sedmice, međutim, nisu dobili bilo kakve vesti, pa polako počinju da gube nadu.

- U policiji se još nalaze njegova majica, mobilni telefon i torbica, a vratili su samo bicikl. Kad bi bar telo pronašli, onda bismo bili sigurni da se udavio i mogli bismo da ga sahranimo. Ovako, on za nas ne može da bude mrtav, ali ne znamo kako da nastavimo sa životom - kaže Radmila, koja je spremačica u ćuprijskoj bolnici, priznajući da je Željko zbog problema sa alkoholizmom bio i na lečenju.

Otac Novica prenosi da im u policiji stalno govore da Žandarmerija još traga u reci, ali više i ne zna na kojem delu reke sada traže njegovog nestalog sina...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)