TRADICIONALNO NADMETANJE NAJBOLJIH JEDRILIČARA: "Prvomajska regata" počinje na Paliću

J. L.

28. 04. 2024. u 15:56

Jedriličarski klub Palić biće od 1. do 3. maja domaćin 78. „Prvomajske regate“ – tradicionalnog takmičenja koje će okupiti oko 80 jedriličara iz Srbije i regiona.

ТРАДИЦИОНАЛНО НАДМЕТАЊЕ НАЈБОЉИХ ЈЕДРИЛИЧАРА: Првомајска регата почиње на Палићу

foto: JK Palić

Reč je o regati koja ima dugu tradiciju i internacionalni karakter, koja predstavlja jedan od najznačajnijih sportskih događaja na Palićkom jezeru i u širem regionu. Sa 78 godina neprekinutog održavanja, regata je stekla internacionalni karakter, okupljajući takmičare iz i regiona kako bi se merili u svom umeću jedriličarstva.

-Očekujemo uzbudljive trke i visok sportski nivo takmičara. Pored sportskog dela, regata predstavlja i značajnu turističku manifestaciju. Tokom trajanja regate, posetiocima Palića pružiće se jedinstvena prilika da uživaju u spektaklu na vodi i lepoti leto na obalama jezera - najavljuju iz JK Palić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PREVAZIŠLI SU SVE(T): Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima - rešila da kazni samu sebe