SAJAM ZAPOŠLJAVANJA U PARAĆINU: Za učešće prijavljena 23 poslodavca

Z. R.

13. 04. 2024. u 13:54

PARAĆINSKA Služba za zapošljavanje jagodinske filijale NSZ organozovaće u petak, 19. aprila, još jedan sajam zapošljavanja sa ciljem povezivanja poslodavaca sa tražiocima posla.

САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА У ПАРАЋИНУ: За учешће пријављена 23 послодавца

FOTO: Z. Rašić

Kako je već najavljeno, 23 poslodavca su se prijavila za učešće sa širokim spektrom slobodnih radnih mesta za kandidate različitih kvalifikacija i zanimanja. Firmama nedostaju inženjeri elektro i mašinske struke, mašinski tehničari, elektrotehničari, tehnolozi, prodavci, pomoćni radnici, te konobari, kuvari, magacioneri, vozači, limari, operateri u proizvodnji...

Sajam zapošljavanja biće održan u zgradi Regionalnog inovacionog startap centra (RISC) od 11 sati, a svi nezaposleni Paraćinci pozvani su da dođu, da ponesu svoje radne biografije, susretnu se sa poslodavcima i konkurišu za posao.

Inače, na teritoriji Pomoravskog okruga juče je održan Sajam zapošljavanja u Jagodini, a ponuda poslova bila je veoma raznovrsna.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

BEZ poštovanja istorije i čuvanja sećanja na velikane koji su nas svojim besmrtnim delima u prošlosti zadužili nema ni svetle budućnosti. Vođen ovim univerzalnim životnim geslom, Belgrade Waterfront nije propustio da, podižući najmodernije naselje u Srbiji, čitavu desnu obalu Save premreži novim saobraćajnicama koje predstavljaju svojevrstan omaž slavnim istorijskim ličnostima.

23. 05. 2024. u 16:00 >> 12:26

Komentari (0)

JEZIVI OSEĆAJI! Novak Đoković skrhan: Naravno da sam zabrinut!