BESPLATAN TRENING SA PREPREKAMA: Besplatno u Zrenjaninu

B. G.

28. 03. 2024. u 10:30

SPORTSKO udruženje Veliki i mali iz Zrenjanina organizuje besplatan, drugi po redu trening sa preprekama za sve koji žele da se oprobaju u ovoj popularnoj disciplini trčanja…

БЕСПЛАТАН ТРЕНИНГ СА ПРЕПРЕКАМА: Бесплатно у Зрењанину

Foto B.G. Novosti

Sportsko udruženje Vežbaonica za velike i male, iz Zrenjanina u nedelju 14. aprila u svom gradu, u Ulici Koste Đurića, organizuje drugi po redu OCR trening za velike i male i sve koji vole izazove i žele da se oprobaju u tome koliko stvarno mogu.

- Kako ova vrsta trke postaje sve popularnija u Srbiji, odlučili smo da trening ima širok opseg, namenjen kako starijim, tako i najmlađim sugrađanima, za koje će treneri iz Školice sporta Čigra, pripremiti  zanimljive i dovoljno izazovne poligone - poručuje Dejan Vukonjanski iz udruženja Vežbaonica za velike i male, uz naznaku da je trening besplatan.

-  Trening je prilagođen, i odvojen na dve staze, tako da svi koji žele da probaju ovakav vid trčanja sa dodatim preprekama mogu da učestvuju - dodaje Vukonjanski, uz napomenu da sve učesnike očekuju zanimljive i vredne nagrade koje su obezbedili  sponzori, a koje će se izvlačiti putem tombole.

- Dođite da se zabavite i probate nešto novo - poručuju Veliki i mali, uz zagarantovan adrenalinski pozitivan nalet.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona