KOMANOV I PETROV NAJBOLJI SPORTISTI: Sportski savez Kikinde dodelio godišnja priznanja ( Foto)

R. Š.

26. 12. 2023. u 10:39

Sportski savez Kikinde dodelio je priznanja najuspešnijim pojedincima i klubovima u ovoj godini. Prema oceni komisije ovog saveza, najuspešnija sportistkinja jeste kuglašica Nada Komanov. U rangu s njom, ali u kategoriji muškaraca, je strelac Duško Petrov.

КОМАНОВ И ПЕТРОВ НАЈБОЉИ СПОРТИСТИ: Спортски савез Кикинде доделио годишња признања ( Фото)

Foto: sajt Grada Kikinde

Po postignutim rezultatima na vrhu liste među ekipnim sportovima jeste Džudo klub ''Partizan''.

Za najperspektivnijeg sportistu proglašen je rukometaš Luka Panić, a najperspektivnija među devojkama je košarkašica Anja Bajšanski. Godišnje nagrade kao najuspešniji treneri dobili su su Dragan Grbić i Tanja Sili Lukić.

Foto: sajt Grada Kikinde

Jelena Čudanov i strelac Duško Petrov

Za rad sa osobama sa invaliditetom povelju je dobio Ronilački klub „Orka“, a najangažovaniji sa najmlađim kategorijama i najorganizovaniji rad imali su u OFK „Kikindi“. Među osobama sa invaliditetom najbolja je Brankica Miškov, dok je neprikosnoven među sportistima sa invaliditetom rukometni golman reprezentacije Srbije Vladimir Tepavac. Sportski savez priznanja je dodelio i Atletskom klubu „Partizan“ i GŽOK „Kikinda“.

- Sledeće godine više ćemo radiit na popularizaciji fudbala i basketa, jer to Kikinđani vole da gledaju i u tome rado učestvuju – rekla je Jelena Čudanov, predsednica Sportskog saveza KIkind

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)