PRIČA KOJA GREJE DUŠU: Mesto na koje uvek možemo otići je dom

Јелена Стојковић
Jelena Stojković

12. 12. 2023. u 10:19

UČENICI sedmog razreda škole u Vranju priredili su svojoj drugarici iznenađenje koje nije ostavilo ravnodušnim ni njene roditelje i brata.

ПРИЧА КОЈА ГРЕЈЕ ДУШУ: Место на које увек можемо отићи је дом

Foto: J.S.

Poruka glasi ovako: Draga Kalina, Uživaj u svom domu sa svojom porodicom i budi srećna. Volimo te. Bravo, Simona, Dunja, Aljoša, Iva, Lena, Petre, Vaso, Kristina, Davide, Lena, Anđela, Danice, Lazare, Jovane, Vera, Lena, Dario, Damjane, Petra, Ognjene, Andrej, Petra, Saro, Nikolija, Danilo, Lena.

U kabinetu za srpski jezik i književnost škole "Branko Radičević" Kalinu Dunčić je sačekalo iznenađenje, jer njena porodica je svila svoje porodično gnezdo i u okviru projekta Ministarstva za brigu o selu kupili su kuću i nakon 14 godina podstanarskog života napokon imaju svoj dom, a ideja drugara iz odeljenja je bila da svi zajedno učestvuju u jednom lepom iznenađenju za Kalinu, njenog brata, mamu i tatu.

Foto: J.S.

 

- Presrećni zbog ove divne vesti moje VII/3 dalo je ideju i znali su da ćemo je stopostotno realizovati. Kalini, njenom bratu Mihajlu i roditeljima Milanu i Marini darovali smo skromne poklone za njihov novi dom. Reči koje sam sa svima podelila u našoj zajedničkoj Viber grupi bile su iskrene i od srca – kaže nastavnica Jelena Milošević Jovančev.

Ona kaže da je posebno srećna kada u gestu, ideji ili razgovoru sa svojim učenicima vidi da razgovori koje vodi i saveti koje im daje nisu uzaludni.

- Mesto na koje uvek možemo otići je dom. Imati nekoga ko te voli bez obzira na sve, zove se porodica. A imati oboje zajedno, zove se bogatstvo! Nadamo se da će vam sitnice koje vam darujemo ulepšati dom, da će ovo iznenađenje biti jedan deo sreće koje ćete se uvek sećati kada pričate o kupovini svoje kuće. Želimo da vam dom bude ispunjen zdravljem, blagostanjem, uspehom i srećom do čukununuka i još dalje – poručili su drugari Kalini i njenoj porodici darujući joj skromne poklone koji će ulepšati njihov novi dom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)