PONOVO KLIZALIŠTE U KIKINDI: Sportski centar pripremio „Ledeno jezero“ (FOTO)

R. Š.

09. 12. 2023. u 18:06

Posle dosta godina u Kikindi je danas kasno popodne ponovo otvoreno klizalište, koje je pripremio Sportski centar „Jezero“.

ПОНОВО КЛИЗАЛИШТЕ У КИКИНДИ: Спортски центар припремио „Ледено језеро“ (ФОТО)

Foto: R. Šegrt

Nalazi se na platou pored parkinga, prema parku i Starom jezeru, i biće otvoreno svakog radnog dana od 16 do 21, a vikendom do 22 sata. Dekorisano je u susret praznicima, pa je na ulazu velika figura Deda Mraza, osvetljena novogodišnja jelka, kao i tabla za slikanje. Klizalište se zove „Ledeno jezero“ po nazivu Sportskog centra i predviđeno je da primi najviše pedesetak klizača istovremeno.

Foto: R. Šegrt

Klizalište za mlade i starije

Danas, na dan otvaranja „Ledenog jezera“, ulaznice se nisu naplaćivale, a na klizalište su izašli mladi, ali i klizači u srednjim godinama, pa i nešto stariji. Pored klizališta je priređen i bazar, pa su posetioci mogli da kupe hranu, slatkiše, pića i suvenire.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)