DOBITNIK SVEDOČANSTVA O DOBROTI: Gradska narodna biblioteka iz Zrenjanina nosilac priznanja

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

10. 10. 2023. u 18:23

Gradska narodna biblioteka "Žarko Zrenjanin" iz Zrenjanina, dobitnik je Svedočanstva o dobroti Srpskog filantropskog foruma za realizaciju manifestacije Pesnička štafeta.

ДОБИТНИК СВЕДОЧАНСТВА О ДОБРОТИ: Градска народна библиотека из Зрењанина носилац признања

Biblioteka Zrenjanin

Priznanje, koje su u ime zrenjaninske biblioteke primile Maja Kačarić, rukovodilac Dečjeg odeljenja i Jelena Đorđević Perc, urednica kulturnog programa, uručio je Veran Matić, izvršni direktor Srpskog filantropskog foruma, na svečanoj ceremoniji koja je održana u Dečjem kulturnom centru u Beogradu, na Nacionalni dan davanja.

Srpski filantropski forum u saradnji sa Ministarstvom prosvete Srbije, dodelio je Svedočanstva o dobroti učenicima, školama, kao i istaknutim filantropima koji neguju i šire ideju dobrote. 

Ovogodišnjim, šestim po redu Nacionalnim danom davanja, zvanično je počela Godina dobrote, u kojoj će biti prepoznata, istaknuta i pohvaljena izuzetna dela učenika i učenica koji su se pokazali i dokazali svojom posvećenošću negovanju drugarstva, tolerancije, brige o bližnjima i humanosti, a sve u cilju usmeravanja društva na pravi put nakon tragičnih događaja u maju 2023. godine. 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti