AUTOMOBILI "PLOVE" ULICAMA: Nevreme napravilo haos u Vršcu, saobraćaj paralisan (VIDEO)

Novosti online

06. 08. 2023. u 18:15

NAKON Beograda i Kruševca, pljuskovi sa grmljavinom pogodili su i Vršac.

АУТОМОБИЛИ ПЛОВЕ УЛИЦАМА: Невреме направило хаос у Вршцу, саобраћај паралисан (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Instagram/192_rs

Jako nevreme zahvatilo je Srbiju, nakon poplava u Kruševcu i munja u Beogradu, počelo je i u Vršcu. Kako navode stanovnici Vršca, jak pljusak je trajao svega desetak minuta, ali je i to bilo dovoljno da nastane haos u gradu u Vojvodini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Kako se vidi na snimcima, saobraćaj u jednoj ulici je u potpunosti stao, jedan vozač je krenuo unazad zbog duboke vode na raskrsnici. Na jednom videu se čak vidi porodica koja izlazi iz kuće dok im je voda do kolena, prenosi Mondo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Kiša, vetar i grad harali po celoj Srbiji

Podsetimo, jako nevreme pogodilo je juče Srbiju. Kiša, olujni vetar i grad harali su po skoro celoj zemlji, a u Beogradu bila je prava apokalipsa. Padavine koje su juče zahvatile našu zemlju, nakon dva vrela dana, po svemu sudeći, uvod su u svežiji talas koji će narednih dana biti prisutan u Srbiji.

BONUS VIDEO: NEVREME STIGLO U KRUŠEVAC: Počeli jaki pljuskovi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!