BIRAJU NAJBOLJI HUMORISTIČKO-SATIRIČNI TEKST Raspisan konkurs za nagradu „Pera Stojanović Tuman“

J. S.

28. 07. 2023. u 15:40

Iz Radio televizije Vranje pozvali su danas novinare, pisce, scenariste i sve ostale umetničke stvaraoce da se prijave na konkurs za nagradu „Pera Stojanović Tuman“ za najbolji humorističko-satirični tekst.

БИРАЈУ НАЈБОЉИ ХУМОРИСТИЧКО-САТИРИЧНИ ТЕКСТ Расписан конкурс за награду „Пера Стојановић Туман“

Foto: J. S.

Nagrada nosi ime doajena vranjskog radio novinarstva, poznatog glumca, humoriste i boema Pere Stojanovića Tumana, a ustanovljena je 2005. godine.

Pisane radove treba poslati, isključivo pod šifrom. U posebnoj koverti koja ne sme biti otvarana do proglašenja najboljeg rada, napišite podatke o autoru. Rok za dostavu radova je 1. septembra 2023. godine a radove treba dostaviti na adresu: Radio televizija Vranje, Partizanska 17a, 17501 Vranje i na adresu rtvranje@verat.net, pošto je neophodno radove poslati i poštom i u elektronskoj verziji. Žiri će odluku o najboLjem radu objaviti 7. septembra 2023. na rođendan Radio Vranja.

Autoru najboLjeg rada pripada novčana nagrada od 60.000 dinara, koja će biti uručena na svečanosti 20. novembra 2023. povodom Dana Televizije Vranje.

Prvonagrađeni humoristički rad biće pretočen u radio dramu i premijerno emitovan u dane novogodišnjih praznika na programu Radio Vranja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)