ZASEDAO NOVOSADSKI ŠTAB ZA VANREDNE SITUACIJE: Štete od nevremena na više od 100 lokacija

Z. G.

20. 07. 2023. u 16:28

GRADSKI štab za vanredne situacije saopštio je danas da su posledice sinoćnjeg nevremena konstatovene na više od 100 lokacija u Novom Sadu, gde su evidentirani slučajevi obaranja drveća i grana, saobraćajne signalizacije, kontejnera.

ЗАСЕДАО НОВОСАДСКИ ШТАБ ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ: Штете од невремена на више од 100 локација

Pres služba Grada

Bilo je takođe poplavljenih saobraćajnica, rušenja zaštitnih ograda, krovova, nestanka struje i slično.

Sa sednice, kojoj je predsedavao gradonačelnik Milan Đurić, upućen je apel građanima da, iz bezbednosnih razloga, samoinicijativno ne uklanjaju granje i stabla sa električnih vodova srušenih usled nepogode.

- Nadležne službe, gradska i privatna preduzeća nastavljaju da otklanjanju nastale štete na javnim površinama – poručeno je sa sednice štaba.

U saopštenju se dodaje da oni građani koji imaju problem mogu da ga prijave Gradskoj upravi za inspekcijske poslove na brojeve telefona 021/4872-402 i 021/4872-403 ili mejlom na adresu: dispecer@inspekcija.novisad.rs

BONUS VIDEO - Zastrašujući prizor iznad Topole

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!