PČELE NAPALE ČAČANINA, A ZATIM I LEKARE KOJI SU POKUŠAVALI DA MU POMOGNU: Čovek imao više od 100 uboda

Novosti onlajn

16. 07. 2023. u 18:45

ZBOG ekstremno visokih temperatura lekari čačanske Hitne pomoći, ali i Urgentnog centra danas su imali pune ruke posla. Međutim, danas su imali i neobičnu situaciju u kojoj su i lekari spašavali živu glavu. I sve to na terenu ukazujući pomoć pacijentu.

ПЧЕЛЕ НАПАЛЕ ЧАЧАНИНА, А ЗАТИМ И ЛЕКАРЕ КОЈИ СУ ПОКУШАВАЛИ ДА МУ ПОМОГНУ: Човек имао више од 100 убода

Foto: Free Images Pixabay

Naime, lekari Hitne pomoći su po pozivu izašli na teren da ukažu pomoć Čačaninu koga je u svom dvorištu izujedao roj pčela. Međutim, kada su došli pčele su i njih napale i izjedale, piše Moravainfo.

– Čovek je na telu imao više od 100 uboda, čekao je pomoć opkoljen rojem pčela. Kolega kaže da je haos nastao kada su pokušali da ga unesu u sanitet, tada su razjarene pčele počele i njih da jure i ujedaju – ispričao je jedan kolega čačanskih lekara.

On navodi da je kompletna ekipa zajedno s pacijentom u Urgentni centar došla izujedana.

Iz Opšte bolnice u Čačku kažu da su zbrinuli pacijenta iz ovog događaja, i da je on dobrog opšteg stanja. Niko od lekara ni tehničara iz saniteta nije pregledan ni zbrinut kod njih.

– Pacijent koga su izujedale pčele je primljen u čačansku bolnicu i zbrinut je u službi dermarologije. Stabilnih je vitalnih parametara, svestan. Međutim, on će zbog dalje opservacije na tom odeljenju biti zadržan par dana – izjavio je dr Bojan Pavlović iz Urgentne službe.

BONUS VIDEO: “5 MINUTA SA” PČELAROM: Sve tajne plemenite veštine – evo kako da prepoznate pravi med

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)