DRUGI GRADSKI BAZAR: Na platou SPENSA u Novom Sadu, u sredu, 21. juna

Lj.P.

19. 06. 2023. u 16:56

NA plato SPENSA u Novom Sadu, u sredu, 21. juna od 15 do 22 sata, održaće se drugi Gradski bazar", a posetioci će moći da uživaju u bogatoj ponudi različitih proizvoda na 60 prodajnih tezgi.

ДРУГИ ГРАДСКИ БАЗАР: На платоу СПЕНСА у Новом Саду, у среду, 21. јуна

N.Karlić

U ponudi manifestacije koja namerava da postane tradicionalna,  biće  vazdušne biljke, kaktusi, raznovrsno cveće, ponuda domaćih mlekara, specijaliteti suhomesnatih proizvoda, kolači, štrudle, baklavice, lanogoš... Ponovo će biti proizvodi od meda, kvalitetno vineno i domaće pivo, a bogatoj ponudi doprineće prizvođači raznih rukotvorina kao što su ručno izrađen nakit, dečije igračke, ukrasi za kosu.

Najlepši deo bazara biće dečiji kutak. Pored crtanja po licu, frizurica za devojčice, radionice za crtanje i bojenje, decu će zabavljati klovn. Najmlađi posetioci moći će da se zabave pravljenjem balona od sapunice ili da uživaju u dvorcu na naduvavanje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)