Mobilna aplikacija - MAJSKI FESTIVAL CVEĆA

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

02. 05. 2023. u 10:07

TRADICIONALNI prolećni festival cveća u Žitištu,kod Zrenjanina,  u organizaciji  Turističke  organizacije ove Srednjobanatske opštine, održaće se 8. 9. i 10. maja u centru mesta.

Mobilna aplikacija - МАЈСКИ ФЕСТИВАЛ ЦВЕЋА

A.Amižić

Sudeći prema dosadašnjim prijavama, veliki broj proizvođača i izlagača cveća od Subotice do Resave,  pojaviće se na Trgu u Žitištu, gde će posetioci moći da pogledaju i kupe razne vrste saksijskog ili baštenskog cveća, sadnica, ukrasnih tuja i čempresa, grnčarije i ostale opreme.

- Ovo je sjajna manifestacija, nije nam prvi put da je organizujemo i ugostimo sve ljude sa strane koji dođu u Žitište, koje će po običaju tog majskov vikenda biti centar cvećarstva u celoj Srbiji - poručuju iz Turističke organizacije Žitište, uz poziv svim zainteresovanim izlagačima i posetiocima da dođu i uživaju u svojevrsnoj cvetnoj magiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu