BICIKLISTISTIČKA TRKA ZATVARA SAOBRAĆAJ: U nedelju drugačiji režim na Fruškoj gori

S.B.

28. 04. 2023. u 17:34

ZBOG održavanja jubilarnog, 30. Fruškogorskog biciklističkog MTB maratona „Ivan Davosir“, privremeno će biti izmenjen režima saobraćaja na Fruškogorskom putu u Sremskoj Kamenici i kod planinarskog doma „Železničar“ na Popovici u nedelju 30. aprila od 7.30 do 16 časova.

БИЦИКЛИСТИСТИЧКА ТРКА ЗАТВАРА САОБРАЋАЈ: У недељу другачији режим на Фрушкој гори

S.B.

Radi bezbednog održavanja maratona potpuno se obustavlja saobraćaj na Fruškogorskom putu, kod planinarskog doma „Železničar“, od 8.45 do 10.30 časova. Takođe je određena zabrana odvijanja saobraćaja na Fruškogorskom putu, od poslednjeg autobuskog stajališta prema Planinarskom domu „Dr Radivoj Simović“, od 8.45 do 15 časova.

Na delu Iriškog puta određuje se zabrana saobraćaja od 10.10 do 10.25 časova, za vreme prelaska biciklista preko kolovoza, kod autobuske okretnice na Paragovu.

Javno gradsko sabraćajno preduzeće „Novi Sad“ privremeno će skratiti trasu autobuske linije broj 74, u nedelju 30. aprila od 8.00 do 15.00 časova, tako da će autobusi saobraćati do stanice Budžak, gde će biti okretnica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAHAROVA ZAPRETILA: Zažalićete

ZAHAROVA ZAPRETILA: Zažalićete

RUSIJA će analizirati ograničenja koja je Poljska uvela na kretanje ruskih diplomata na njenoj teritoriji i preduzeti uzvratne mere, izjavila je danas portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

27. 05. 2024. u 18:27

Komentari (0)

VELIKO IZNENAĐENJE! Ovo je novi trener Novaka Đokovića?!