RADOVI U SRPSKIH VLADARA: Glavna ulica u Apatinu uskoro u novom ruhu

J. L.

21. 04. 2023. u 15:49

Radovi u drugom delu ulice Srpskih vladara u srcu Apatina teku "punom parom“, te će Apatinci i njihovi go tokom predstojećeg leta uživati u lepšoj, modernijoj i funkcionalnijom „glavnoj“ ulici opštine na obali Dunava.

РАДОВИ У СРПСКИХ ВЛАДАРА: Главна улица у Апатину ускоро у новом руху

foto: Opština Apatin

-Obezbeđeno je dodatnih 60 miliona dinara kao podrška Pokrajinske Vlade i nadam se da će radovi u potpunosti biti okončani do prvog jula, odnosno pre početka Ribarskih večeri - najavljuje Dubravka Korać, predsednica Opštine Apatin. - Ovako ćemo  jedan predivan prostor od početka „glavne“ ulice pa sve do kraja ulice Srpskih vladara. Celina će biti završena onako kako je planirano, biće izgrađena parking mesta, ozelenjen prostor, postojeći put biće presvučen asfaltom, u šetališnojzoni biće postavljanjem behaton i nova rasveta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom