HUMANI VRANJANCI U AKCIJI: Na Modnom bazaru prikupili 315.600 dinara za lečenje tri sugrađanke

Jelena Stojković

08. 03. 2023. u 18:49

Na Modnom bazaru koji je održan na platou u centru grada u cilju prikupljanja pomoći za tri Vranjanke kojima je pomoć za lečenje neophodna humani Vranjanci prikupili su ukupno 315.600 dinara.

ХУМАНИ ВРАЊАНЦИ У АКЦИЈИ: На Модном базару прикупили 315.600 динара за лечење три суграђанке

Foto: J.S.

Iako je akcija realizovana pod sloganom “Za tri naše”, na predlog jedne od korisnica Snežane Stanković veća suma novca uplaćena Adrijani Simenovoj kojoj je urgentna medicinska pomoć, jer se već osam godina bori sa karcinomom, a jedina nada je lečenje u Grčkoj.

Njoj je uplaćeno 200.000 dinara, dok je pomenutoj Snežani koja čeka na transplataciju bubrega kao i Nadici Stošić koja treba na lečenje multiplasleroze u Rusiji uplaćeno po 58.000 dinara.

Foto: J.S.

 

Ženski solidarni front, Eparhija vranjska, Društvo onkoloških pacijenata, BEV, škola fudbala Prestiž i Roditeljstvo plus zahvaljuju se svim Vranjancima koji su pokazali veliku humanost i najavljuju još zajedničkih akcija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!