NOVA KADROVSKA REŠENJA: Skupština grada Vranja imenovala pet novih direktora

J. S.

06. 03. 2023. u 13:40

ODBORNICI Skupštine grada Vranja usvojili su na današnjem zasedanju odluku o prestanku mandata vršiocima dužnosti pojednih javnih preduzeća i ustanova i na istom zasedanju imenovali nove vršioce dužnosti.

НОВА КАДРОВСКА РЕШЕЊА: Скупштина града Врања  именовала пет нових директора

Foto:J.S.

Doneto je rešenje o prestanku mandata Goranu Đorđeviću, dosadašnjem vršiocu dužnosti JP ,,Vodovod“  i usvojeno rešenje o imenovanju Marjana Stankovića, dip. inž. građevine na ovo mesto. Umesto dosadašnjeg vršioca dužnosti JP ,,Uprave Banje“ Slobodana Nikolića, imenovan je Miloš Džikić dipl. menadžer.

U JU ,,Centar za socijalni rad“ prestao je mandat Dragani Arsić, a za novog vršioca dužnosti ove javne ustanove imenovana je Jadranka Stojanović, dip. pravnik.

Takođe, doneto je i Rešenje o prestanku mandata vršiocu dužnosti JU Istorijski arhiv ,,31. januar“ Borivoju Manasijeviću, kao i rešenje o imenovanju Saše Stamenkovića dipl. geologa za v.d ove javne ustanove.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost