ZNAČAJAN JUBILEJ BIBLIOTEKE U LAPOVU: Književni susret za vek i po postojanja

Z. G.

22. 12. 2022. u 17:48

POVODOM obeležavanja 150 godina od osnivanja Čitaonice u Lapovu, Opštinska biblioteka „Slovo“ sutra, 23. decembra, od 18 sati organizuje književni susret sa Urošem Petrovićem.

ЗНАЧАЈАН ЈУБИЛЕЈ БИБЛИОТЕКЕ У ЛАПОВУ: Књижевни сусрет за век и по постојања

Foto:Biblioteka "Slovo" Lapovo

Ova ustanova kulture jedina je javna biblioteka na teritoriji opštine. Svoju delatnost zasniva na radu sa korisnicima i organizovanju različitih vidova kulturno-prosvetnih programa, poput književnih večeri, predstavljanja knjiga, izložbi, predavanja, radionica, humanitarnih i drugih akcija.

Biblioteka veliku pažnju posvećuje nabavljanju novih knjiga, tako da uvek poseduje sve najaktuelnije naslove. Prilikom nabavke, uzima se u obzir lista želja korisnika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)