ZA VEĆU BEZBEDNOST U SAOBRAĆAJU Policija u Kikindi dobila novu opremu od grada (Foto)

R. Š.

21. 12. 2022. u 09:50

Odeljenju Saobraćajne policije Policijske uprave u Kikindi dobilo je novu opremu: aparat za kontrolu digitalnih tahografa, set za uviđaje i drugu opremu, koju je obezbedio Savet za bezbednost lokalne samouprave.

ЗА ВЕЋУ БЕЗБЕДНОСТ У САОБРАЋАЈУ Полиција у Кикинди добила нову опрему од града (Фото)

Foto: Grad Kikinda

Ovo je druga donacija grada policiji ove godine. Prvi put nabavljeni su alkometar i dreger za utvrđivanje prisutnosti psihoaktivnih supstanci kod vozača i drugih učesnika u saobraćaju. Ukupna vrednost ovih donacija je 1,2 miliona dinara.

- Nova oprema olakšaće rad Saobraćajne policije. Lakše ćemo da sprečimo različite vidove prekršaja i kriminala. Oprema nam veoma mnogo znači, jer će ekipe na uviđaju mnogo brže i bolje raditi – naveo je Pavle Rajkov, načelnik Policijske uprave Kikinda.

Nova oprema za policiju uručena je u kabinetu gradonačelnika Nikole Lukača, koji je rekao da je cilj grada da podigne bezbednost svih učesnika u saobraćaju na viši nivo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)