BAJKERI U KIKINDI POSTALI DEDA MRAZEVI: Odneli paketiće deci u bolnici (FOTO)

R. Š.

20. 12. 2022. u 11:31

DESETORO mališana koji se trenutno leče ne Dečjem odeljenju Opšte bolnice u Kikindi danas je dobilo novogodišnje paketiće. Poklone su im doneli Deda Mrazevi na motorima, odnosno članovi Moto-kluba „Banatski bajkeri“.

БАЈКЕРИ У КИКИНДИ ПОСТАЛИ ДЕДА МРАЗЕВИ: Однели пакетиће деци у болници (ФОТО)

foto: R. Šegrt

Oni se, sada već tradicionalno svake godine, samostalno organizuju tako da prikupe novogodišnje poklone za decu koja su u bolnici, a darove dele i deci u vrtićima.

- Već smo podelili paketiće deci članova Udruženja obolelih od multiplaskleroze, danas smo uručili poklone na Dečjem odeljenju bolnice, a posetićemo i decu u vrtićima „Bambi“, „Pčelica“ i „Naša radost“. Naši sponzori obezbedili su oko 200 paketića, a našim članovima je zadovoljstvo da ih podelimo deci, jer je to za njih velika radost. Osmesi i zadovoljna lica dece su ono što želimo da vidimo – izjavio je Petar Mirkov, predsednik Upravnog odbora Moto-kluba „Banatski bajkeri“ .

Pedijatar Biljana Plemić i direktorka Opšte bolnice u Kikindi dr Vesna Tomin zahvalile su bajkerima što su obradovali decu koja su na lečenju i jedan dan učinili posebnim za njih. Dr Plemić je objasnila da su sva deca, koja su na bolničkom lečenju, u stabilnom stanju, jer se leče od virusnih infekcija, učestalih za ovo doba godine, tako da će mnoga od njih uskoro izaći na kućni oporavak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)