UNAPREĐUJU KVALITET ŽIVOTA: U Novi Kneževac stigla oprema za sakupljanje i reciklažu otpada

R. Š.

07. 12. 2022. u 14:51

JAVNO komunalno preduzeće „7.oktobar“ iz Novog Kneževca dobilo je od Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam i zaštitu životne sredine novu opremu za sakupljanje i reciklažu otpada.

УНАПРЕЂУЈУ КВАЛИТЕТ ЖИВОТА: У Нови Кнежевац стигла опрема за сакупљање и рециклажу отпада

Foto: Opština Novi Kneževac

Novokneževačkim komunalcima isporučeno je 230 kanti za smeće, zapremine 120 litara, i šest kontejnera, zapremine 1.100 litara. Kante i kontejnere dodeljeni su na osnovu ugovora pomenutog sekretarijata sa jedinicama lokalne samouprave.

U akciji za unapređenje adekvatnog upravljanja otpadom i unapređenja kvaliteta života stanovništva Sekretarijat za urbanizam i zaštitu životne sredine ovakav vid pomoći dodeliće svim opštinama na teritoriji Vojvodine.

Oprema komunalcima u Novom Kneževcu uručena je u prisustvu predsednika Opštine dr Radovana Uverića i v.d. direktorke JKP „7.oktobar“ Vesne Krišanov.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar