OBNOVA NOVOSADSKIH SAOBRAĆAJNICA: U četvrtak kreću radovi na Bulevaru Slobodana Jovanovića

Z. G.

06. 12. 2022. u 15:25

U NASTAVKU obnove saobraćajnica na teritoriji Grada Novog Sada, u okviru koje će do kraja ove godine da budu rekonstruisani kolovozi u više od 30 ulica, 8. decembra počinju radovi na Bulevaru Slobodana Jovanovića, na delu od Futoškog puta do Bulevara Jovana Dučića.

ОБНОВА НОВОСАДСКИХ САОБРАЋАЈНИЦА: У четвртак крећу радови на Булевару Слободана Јовановића

Pres služba Grada Novog Sada

To će, kako je saopšteno na internet stranici Grada, usloviti potpunu obustavu saobraćaja na navedenoj deonici.

Raskrsnica dvaju bulevara, Jovana Dučića i Slobodana Jovanovića i Ulice Radomira Raše Radujkova biće prohodna. Ti radovi trebalo bi da budu gotovi tokom iduće sedmice.

- Planirana dinamika radova podložna je promenama u zavisnosti od vremenskih uslova i najavljenih padavina u narednim danima – navode nadležni u Gradu.

U toku je i popravka kolovoza u Ulici Tone Hadžića, gde je neophodna ugradnja dva sloja asfalta, zbog čega je završetak radova prolongiran do petka, 9. decembra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni