OD BILJANE NI TRAGA, NI GLASA: Sedam godina od misterioznog nestanka studentkinje iz Mataruške Banje

G. ĆIROVIĆ

04. 12. 2022. u 13:44

NI posle sedam godina potrage još nije pronađena Biljana Đorić (26) iz Mataruške Banje kod Kraljeva, studentkinja Ekonomskog fakulteta u Kosovskoj Mitrovici, koja je misteriozno nestala 2. decembra 2015. godine.

ОД БИЉАНЕ НИ ТРАГА, НИ ГЛАСА: Седам година од мистериозног нестанка студенткиње из Матарушке Бање

priv.arhiva

Biljana Đorić je, podsećamo, poslednji put viđena te večeri, oko ponoći, kod nekadašnje kafane „Zadužbina“ u centru Kraljeva. Tu je, ostavljajući svoj mobilni telefon i pasoš na pultu kioska uz reči „neko će doći po ovo“, ušla u taksi iz kojeg je, posle kraće vožnje, samo nekoliko minuta kasnije izašla u Karađorđevoj ulici. Tu joj se, potom, gubi svaki trag.

Iako sedam punih godina nemaju baš nikakav opipljiv trag, nikakvu pravu informaciju, njeni roditelji, otac Goran i majka Vesna, proživljavajući gotovo svakodnevni pakao, i dalje veruju i nadaju se da je njihova kćerka živa i zdrava.

priv.arhiva

Nestala Biljana Đorić

- Nema je, pa je nema, a naša potraga kao da udara u zid. Posumnjali smo da je otišla u neki manastir, pokušavali da to saznamo u patrijaršiji, obilazili smo ženske manastire, upućivali dopise, ali bez odgovora. U jednom manastiru su nam rekli su da je Biljana punoletna i da ako ne želi da se zna da je u manastiru, oni ništa ne mogu da nam kažu – kaže Biljanin otac Goran Đorić.

Prema njegovim rečima, nije bilo nikakvog razloga i ništa nije upućivalo na to da će kćerka bez traga nestati.

- Tada je imala 19, a danas ima 26 godina. Iza nas je dugih sedam godina. I svakog jutra se budimo nadajući se da će nas baš tog dana pozvati i reći da je živa i zdrava, da je dobro. Samo nam je to bitno, ništa drugo - kažu neutešni roditelji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

SOČNO TELEĆE PEČENJE U RERNI: Po receptu najiskusnijih kuvara - tajna je u brašnu