OPŠTINA ĆUPRIJA STIPENDIRA ĐAKE: Novčana pomoć za deficitarna zanimanja

Z.Gligorijević

02. 12. 2022. u 21:19

SEDAMNAEST učenika koji su ove godine upisali prvi razred Tehničke škole danas je potpisalo ugovore o stipendiji

ОПШТИНА ЋУПРИЈА СТИПЕНДИРА ЂАКЕ: Новчана помоћ за дефицитарна занимања

Foto:SO Ćuprija

Reč je o đacima koji su se opredelili za deficitarna zanimanja koja će im po završetku školovanja brzo omogućiti da se zaposle. Lokalna samouprava Ćuprija rešila je da na ovaj način stimuliše školovanje za takva zanimanja.

Prilikom potpisivanja ugovora o stipendiranju, Jovica Antić, predsednik opštine Ćuprija, učenicima je poželeo uspeh u školovanju i naglasio da je lokalna samouprava uložila znatna sredstva u poboljšanje materijalnog položaja u obrazovanju.

- Stipendiranje učenika srednjih škola i studenata, za koje je konkurs u toku, jedno je u nizu aktivnosti u oblasti obrazovanja. Učinićemo sve da sredstva za obrazovanje, a time i stipendije, naredne godine budu još više – poručio je Antić đacima i njihovim roditeljima.

Ugovore o stipendiranju potpisali su Jovan Adamović, Denis Milić, Ognjen Ivanović, Saša Jovanović, Stefan Nikolić, Anja Milosavljević, Desimir Miletijev, Una Marković, David Izvoranović, Dušica Janković, Nikola Stanković, Jovan Jonić, Brankica Pantić, Srba Mitrović, Aleksandra Kojadinović, Slobodanka Zekiri i Katarina Stojanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)