SVILAJNAC ĆE IMATI KOMUNALNU MILICIJU: Odluka je doneta na sednici Skupštine opštine

Зорана Рашић
Zorana Rašić

22. 09. 2022. u 17:08

OD NAREDNE godine komunalna milicija će raditi i u opštini Svilajnac, odlučeno je na 16. redovnoj sednici Skupštine te opštine.

СВИЛАЈНАЦ ЋЕ ИМАТИ КОМУНАЛНУ МИЛИЦИЈУ: Одлука је донета на седници Скупштине општине

Foto: Opština Svilajnac

To je omogućeno donošenjem Odluke o komunalnoj miliiciji i Odluke o komunalnom redu.

Osim ove važne teme, odbornici su na sednici razmatrali još 56 tačaka. Među najvažnijim je usvajanje Izveštaja o izvršenju budžeta opštine za prvu polovinu godine i formiranje radne grupe za sagledavanje stanja u oblasti kulture i procenu potrebe osnivanja muzeja.

Foto: Opština Svilajnac

Usvojene su i odluke neophodne za uvođenje samodoprinosa na područjima svih mesnih zajednica i odluke o raspisivanju referenduma u mesnim zajednicama za uvođenje samodoprinosa, koji će biti održani 20. novembra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MALO NEDOSTAJE DA LEGO MUSKETARI ODU NA FLORIDU: Novac za gimnazijalce iz Kragujevca prikupljaju i građani