GRAD OTKUPLJUJE ZEMLJIŠTE: Na pomolu rešenje putnog prilaza bolničkom kompleksu u Kraljevu

G. ĆIROVIĆ

14. 09. 2022. u 17:29

GRAD Kraljevo otkupiće zemljište na kojem se nalazi prilazna saobraćajnica ka kraljevačkom bolničkom kopleksu – Poliklinici i Opštoj bolnici „Studenica“ sa parkingom, a koje je prošlog meseca na javnom nadmetanju prodalo preduzeće „Velefarm doo“ u stečaju.

ГРАД ОТКУПЉУЈЕ ЗЕМЉИШТЕ: На помолу решење путног прилаза болничком комплексу у Краљеву

G.Šljivić

To je, prema rečima gradonačelnika Kraljeva dr Predraga Terzića, dogovoreno na sastanku čelnika grada na Ibru sa predstavnicima firme „Vega“ iz Valjeva, novog vlasnika objekta ispred Poliklinike sa pomenutim zemljištem.

- Sve je dogovoreno u interesu građana i svi korisnici usluga Poliklinike i OB „Studenica“ moći će nesmetano da koriste tu saobraćajnicu. Za razliku od stečajne uprave „Velefarma“, predstavnici „Vege“ imali su veliko razumevanje – kaže prvi čovek grada na Ibru.

Za sada još nije poznato koliko će lokalnu samoupravu koštati otkup saobraćajnice čiju će vrednost proceniti Poreska uprava.

- Biće u potpunosti ispoštovana zakonska procedura. Postoji mogućnost i da nadoknadu isplaćujemo u ratama o čemu ćemo se dogovoriti sa novim vlasnikom – pojašnjava Terzić. - Najvažnije je da neće biti nikakve blokade prilaza bolničkom kompleksu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

VLADIKA PETAR II Petrović NJegoš bio je i ostao upamćen kao vrlo harizmatična ličnost, markantni vladar, ali i duboko prosvetljena misaona figura o čemu svedoče njegova znamenita književna dela. Iako su u usmenoj tradiciji i pisanoj istoriji njegov lik i delo opšte poznati, neki bitni detalji iz njegovog života slabo su poznati.

08. 12. 2022. u 18:51

Komentari (0)

RODILA MU DVA SINA: Ovaj sportista je bivši Lidijin muž