BORBA ZA OPSTANAK MLADIH NA SELU: Još 13 porodica iz Sečnja dobilo sredstva za kupovinu kuće (FOTO)

B. G.

19. 07. 2022. u 07:09

MEĐU potpisnicima novih ugovora sa Ministarstvom za brigu o selu, na teritoriji cele Srbije, našlo se i 13 porodica iz Sečnja i okolnih mesta ove Srednjobanatske opštine, koje su dobile sredstva za kupovinu seoskih kuća.

БОРБА ЗА ОПСТАНАК МЛАДИХ НА СЕЛУ: Још 13 породица из Сечња добило средства за куповину куће (ФОТО)

Foto: S. Mladenovski

- Ovo je jako važno za opstanak mladih na selu, mi kao opština maksimalno podržavamo ovu sjajnu akciju - naglasio je Milan Grubor, zamenik predsednika opštine Sečanj.

Milan Grubor/Foto: S. Mladenovski

Među 13 porodica, koje će se uskoro useliti u kupljene kuće u Sečnju, Krajišniku, Boki i ostalim selima ove male opštine u srednjem Banatu, našla se i porodica Zrenjaninca Olivera Čilaga i njegove supruge Lidije Kekenj, koji će sa petoro dece živeti u novom domu u selu Boka.

Foto: Fejsbuk/Lidija Kekenj

- Želimo da se bavimo stočarstvom, ubeđeni smo da je život na selu mnogo zanimljiviji i srećni smo što ćemo sigurno uživati u našem novom porodičnom domu u selu Boka - naglasio je Oliver Čilag, ističući da je veoma srećan što je ostvario želju da ode iz grada i živi na selu.

Foto: S. Mladenovski

BONUS GALERIJA: Ovako će izgledati nova zgrada Beogradske filharmonije

BONUS VIDEO: NE SAVIJAJTE GLAVU PRED NEDOSTOJNIMA NAŠE SLAVE - Sa Đorđem Mihailovićem, čuvarem Zejtinlika

foto: S.Mladenovski i Privatna arhiva Fejsbuk profil Lidije Kekenj, na forografiji gde je porodica Čilag Kekenj - napomena deci obavezno bluravati lica

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)