"MIHOLJSKI SUSRETI SELA": U subotu se održavaju u selu Buljane kod Paraćina

Зорана Рашић
Zorana Rašić

06. 07. 2022. u 11:23

OPŠTINA Paraćin jedna je od 87 lokalnih samouprava koja je konkurisala i od Ministarstva za brigu o selu dobila sredstva za organizovanje manifestacije "Miholjski susreti sela".

МИХОЉСКИ СУСРЕТИ СЕЛА: У суботу се одржавају у селу Буљане код Параћина

Foto: Opština Paraćin

Manifestacija je već zakazana za subotu, 9. jul, u selu Buljane. Realizovaće se na sportskom terenu kod Doma kulture. Sportske aktivnosti počinju od 18 sati, dok  raznovrstan kulturno-zabavni program kreće dva sata kasnije.

Globalni cilj "Miholjskih susreta sela" koje je osmislilo Ministarstvo za brigu o selu je obogaćivanje socijalnih kontakata kroz oživljavanje društvenog i sportskog života u seoskim sredinama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

U KIKINDI PONOVO GREJU STANOVE: „Toplana“ uključila kotlove