GRADONAČELNIK VUČEVIĆ PRIMIO NOVOSADSKE BASKETAŠE: Učinili ste me ponosnim i radosnim (FOTO)

Novosti online

09. 06. 2022. u 11:16

GRADONAČELNIK Novog Sada Miloš Vučević primio je u Gradskoj kući novosadske basketaše koji su proteklog vikenda izveli pravi sportski spektakl u centru grada na Internacionalnom turniru u basketu 3×3 “NOVI SAD ULTRA ČELENDžER 2022” koji je okupio 16 najboljih ekipa iz različitih zemalja sveta.

ГРАДОНАЧЕЛНИК ВУЧЕВИЋ ПРИМИО НОВОСАДСКЕ БАСКЕТАШЕ: Учинили сте ме поносним и радосним (ФОТО)

Foto: Printskrin Instagram/milosvucevic_gradonacelnik

-Jutros sam dobio na poklon dres i zahvalnicu, ali najveća zahvalnost je moja, svim našim fantastičnim basketašima “Limana 3×3” koji su za vikend “izdominirali” na Trgu slobode i odneli ubedljivu pobedu, istakao je gradonačelnik.

-Vikend je bio fantastičan – 4.000 ljudi je posetilo tribine, na LED ekranima sa spoljašnjosti arene basket je pratilo više od 6.000 ljudi. Novi Sad je vrvio, atmosfera je bila pobednička i srećan sam što je naš grad opet pokazao gde se pika najbolji basket, dodao je Vučević.

-Čestitam Aleksandru Ratkovu na MVP tituli i mnogo hvala Strahinji Stojačiću i Merku Ždero na poklonima u ime organizacionog odbora. Učinili ste me ponosnim i radosnim, objavio je na svom instagram profilu.

Podsetimo, na dvodnevnom turniru, koji se održan na otvorenom terenu s montažnim tribinama postavljenim na centralnom gradskom trgu, nastupilo je 16 najboljih ekipa iz nekoliko zemalja sveta, među kojima su i dve naše, Ub 3x3 i Liman 3x3. 

(NSUŽIVO)

BONUS VIDEO:

OTVOREN SAJAM POLjOPRIVREDE U NOVOM SADU: Vučić i Orban na svečanoj ceremoniji

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna