U NOVOM SADU OTVORENA 28. POSLOVNICA POŠTE SRBIJE: Usluge građanima još bliže

Z. GRUMIĆ

07. 06. 2022. u 14:49

U OKVIRU obeležavanja Dana „Pošte Srbije“ 7. juna, u Novom Sadu je svečano otvorena nova poštanska poslovnica, u prisustvu gradonačelnika Miloša Vučevića i Zorana Đorđevića, vršioca dužnosti direktora tog javnog preduzeća. Taj datum obeležava se u znak sećanja na dan kada je, pre 182 godine, uspostavljen javni poštanski saobraćaj u Srbiji.

У НОВОМ САДУ ОТВОРЕНА 28. ПОСЛОВНИЦА ПОШТЕ СРБИЈЕ: Услуге грађанима још ближе

Grad Novi Sad

U okviru obeležavanja Dana „Pošte Srbije“ 7. juna, u Novom Sadu je svečano otvorena nova poštanska poslovnica, u prisustvu gradonačelnika Miloša Vučevića i Zorana Đorđevića, vršioca dužnosti direktora tog javnog preduzeća. Taj datum obeležava se u znak sećanja na dan kada je, pre 182 godine, uspostavljen javni poštanski saobraćaj u Srbiji.

- Na zadovoljstvo svih nas „Pošta Srbije“ otvorila je, na Bulevaru oslobođenj, 28. poslovnicu na teritoriji Grada Novog Sada čime je znatno približila sve usluge koje pruža građanima i pravnim licima. Pošta je uvek bila i biće jedan od simbola države – istakao je Vučević i zaposlenima u toj, kako je naglasio, renomiranoj državnoj instituciji, čestitao jubilej.

Direktor Đorđević je napomenuo da je „Pošta Srbije“ najveća poslovno-logistička mreža u državi, koja se širi gde god postoje zahtevi i potrebe korisnika.

- Ovom prilikom najavio bih i novi projekat „Pošta budućnosti” a prvu poštu iz tog lanca takođe planiramo u Novom Sadu, koji je danas centar razvoja visokih tehnologija i grad budućnosti - rekao je Đorđević.

JP “Pošta Srbije” je otvaranjem još jedne savremene poslovnice 21109, proširila poslovnu mrežu i nastavila da unapređuje usluge za korisnike.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)