PRILIKA DA ISKAŽU TALENAT: Takmičenje najboljih mladih elektrotehničara - srednjoškolaca u Vranju

Дејан Ристић
Dejan Ristić

07. 05. 2022. u 22:00

U TEHNIČKOJ školi u Vranju održava se 26. Regionalno takmičenje učenika srednjih elektrotehničkih škola iz elektrotehnike, elektronike i energetske elektronike.

ПРИЛИКА ДА ИСКАЖУ ТАЛЕНАТ: Такмичење најбољих младих електротехничара - средњошколаца у Врању

D. Ristić

Sekretar Zajednice elektrotehničkih škola Srbije, Nebojša Sokolović istakao je da su danas u Tehničkoj školi Vranje najbolji predstavnici svojih škola i da će imati mogućnost da iskažu svoj talent i ljubav prema elektrotehnici. 

- Svi ste vi ovde pobednici i iskoristi današnji dan i za lepo druženje i lepe uspomene iz Vranja - poručio je Sokolović. 

Takmičenje je zvanično otvorila zamenica gradonačelnika Zorica Jović koja je najpre pozdravila sve učesnike i poželela im dobrodošlicu u Vranje. 

- Dragi učenici, iskoristite ovaj dan na najbolji mogući način, jer vi posedujete znanje, koje je najveće bogatstvo i koje vam niko ne može oduzeti. Potrebno je da ga stalno nadograđujete, stičete nova iskustva i jednog dana to znanje primenite na pravi način u svojoj lokalnoj zajednici - rekla je ona poželevši učesnicima mnogo uspeha.

Dalibor Bogdanović, direktor Tehničke škole u Vranju, zahvalio se Zajednici elektrotehničkih škola Srbije na ukazanom poverenju da vranjska škola bude domaćin ovog prestižnog takmičenja i poželeo učesnicima puno uspeha. 

Na takmičenju učestvuje 40 učenika iz Pirota, Kladova, Zaječara, Bora, Niša, Aleksinca, Prokuplja, Kosovske Mitrovice, Leskovca i Vranja. Nakon svečanog otvaranja, učenici imaju na raspolaganju dva sata za rešavanje zadataka. Rezultati će biti istaknuti na oglasnim tablama u školi  do 17.30 sati, za kada je predviđena i svečana dodela diploma.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)